vineri, 22 martie 2013

Ascaso Dream Up Love Red- Barista la tine acasa!

Ascaso Dream Up Love Red - O nota distincta in lumea espressoarelor. Sa fie designul? Sa fie culoarea speciala? Modul de finisare cu totul si cu totul deosebit?, asa cum vom seziza putin mai departe in prezentarea noastra. Sau calitatile de exceptie, din punct de vedere tehnologic? Eu spun ca e un tot unitar ce vorbeste despre un espressor de top, pe care un iubitor de cafea il va aprecia cu siguranta.


Espressorul Dream Up Ascaso este o imbinare a imaginii clasice, tip retro a espressoarelor, dar si a tehnologiei celei mai inalte in domeniu respectiv. Si daca tot amintim de design, trebuie sa precizam ca Ascaso Dream Up Love Red este una din imaginile emblematice ale producatorului Ascaso, pentru ca poarta semnatura designerului Marc Aranyo.

Pentru un plus de efect, adaugam ca espressorul are carcasa din aluminiu, o trasatura mai rara in lumea espressoarelor de azi, unde se cauta modalitati mai ieftine „de imbracare”. La moda acum, din pacate sunt carcasele din ABS. Trebuie sa stiti, si ca finisajele polisajului acestui espressor sunt realizate „hand made”. De aici si unicitatea acestui aparat, atat de apreciata si cautata de catre marii iubitori de espressoare. Fiecare piesa fiind polisata, una cate una, manual in fabrica, astfel putem spune ca fiecare client are „espressorului sau”, espressor ce se remarca prin caracteristici distincte.

Sa ne oprim si asupra caracteristicilor tehnice. Grupul de cafea din metal ofera o distributie uniforma a caldurii, ceea ce permite o temperatura constanta in timpul de preparare a cafelei espresso, asigurand o mai buna extractie a cafelei si implicit a aromei. Tot la plusuri, trecem si circuitul de apa care a fost fabricat din material inox, reducand spre minimum problemele legate de calcifiere.

Ascaso Dream Up Love Red are incorporat doua termostate, alocate pentru temperatura cafelei, dar si pentru temperatura vaporilor, rolul acestora este de a proteja espressorul impotriva supraincalzirii accidentale.
Pompa de 16 bari- Pompa profesionala de apa, ofera posibilitatea unei distributii a apei prin cafea la presiunea potrivita extragand maximum de aroma, utilizatorul se poate bucura de toate caracteristicile organoleptice ale cafelei.

Incalzire cesti- tavita de inox- Rolul este de a pastra caldura optima a cescutei de cafea, pentru ca in momentul prepararii unei cafele espresso sa aveti garantia ca acea crema specifica a acestei bauturi se va pastra cat mai mult. Nu in ultimul rand adaugam usurinta in curatare si in utilizare.

Rezumand dupa aceasta prezentare, pentru Ascaso Dream Up Love Red putem alege ca si slogan- Calitate Barista la tine Acasa!

In perioada primaverii, Cafemagia.ro va ofera un pret promotional pentru acest aparat bijuterie- Ascaso Dream Up Love Red. Viziteaza si tu Cafemagia.ro si afla ce alte suprize placute va rezervam!