luni, 6 august 2012

Porphyras- Pasiti in universul portelanului pictat!

M-au cucerit din prima clipa. Porphyras- piese delicate de portelan, unice, dar pictate intr-o nota atat de distincta si de personala. Cafemagia.ro va prezinta un artist drag noua, Alina Ana Alecu, ce ne-a vrajit prin dragodragostea sa de frumos exprimata atat de viu in colectii incantatoare de cescute, ceainice, latiere.
„Rasfoieste” paginile site-ului Cafemagia.ro in sectiunea de Cadouri si vei descoperi adevarate povesti spuse in colectiile Porphyras.
Colectia "Racoare Tropicala"
Marea racoroasa te invaluie in undele sale turcoaz, delicatetea lor calma iti invadeaza sufletul, stralucirea satinata a valurilor reflectata pe portelan iti mangaie privirea
Colectia "Chemarea Dragonului Portocaliu"
Se strecoara pe tacute si invadeaza albeata portelanului cu splendoarea sa stralucitoare. Lasa-te sedus de secretul sau si urmeaza-l...
Colectiile sale pot reprezenta atat obiecte de arta, ce pot impodobi intr-un mod original casa ta, dar pot fi alese sa fie si minunate piese de servire a ceaiului sau cafelei, transformand clipe de odihna intr-o experienta placuta zi de zi.
Portelanul utilizat este de cea mai buna calitate, portelan Bone Chine. Colectiile sunt realizate in editii limitate.