vineri, 16 martie 2012

Excelenta in tehnica de la Philips Saeco

Haideti sa aflam de ce Saeco este atat de apreciat de catre specialisti. Iata mai jos cateva dintre avantajele competitive ale brandului Saeco.
Rasnite reglabile, din ceramica- Ceramica asigura, in mod constant, rasnirea adecvata pentru orice tip de boabe de cafea,fara riscul de a supraincalzi cafeaua. In plus, au durata lunga de viata si ofera o experienta a gustului italian desavarsit.  
Unitate de preparare a cafelei detasabile- Unitatea de preparare a cafelei sta la baza fiecarui aparat automat de espresso. Nu exista curatare mai simpla decat cea oferita de Philips Saeco: scoti, clatesti cu apa de la robinet si reintroduci - asta e tot!
Tehnologie de pre-umezire a cafelei- Boabele de cafea  sunt umezite inainte de preparare- astfel incat aroma atinge cotele maxime. Cu Xelsis, timpul de pre-umezire poate fi reglat dupa preferintele personale. Apoi, apa pentru prepararea cafelei e impinsa la presiune mare, prin cafeaua macinata, rezultatul fiind un espresso italian perfect.
Sistemul de Infuzie SBS Saeco- Cum v-ati dori azi sa fie crema espresso? Usoara sau catifelata? Alegerea este a dumneavoastra - gratie Sistemului de Umezire SBS Saeco. Prin simpla rotire a manetei, puteti regla intensitatea cafelei espresso, oricand si exact asa cum va doriti.