marți, 19 februarie 2013

Jura J5 Impressa - Micuta cafenea la tine acasa


La Cafemagia.ro luna indragostitilor aduce multe surprize, promotii speciale, printre care  si Jura J5 Impressa. Cafemagia.ro se simte onorata sa va prezinte aceasta bijuterie, Jura J5 Impressa, un aparat de cafea espresso ce impresioneaza, pe drept cuvant.

Prin ce iese in evidenta Jura Impressa J5? Ristretto, Espresso, Cafea lunga, Cappuccino, Latte Machiato -o fantezie a cafelei la tine acasa! Duza speciala Professional Cappuccino face minuni din specialitatile de lapte. Rolul acestei duze este a trage laptele din containerul special atasat, sau direct din cutia de lapte, apoi de a aduce laptele la temperatura necesara specialitatii bazate pe cafea si lapte, si nu in ultimul rand de a produce spuma perfecta pentru minunatia de bautura dorita. Toate aceste optiuni de bauturi pe baza de cafea espresso si lapte, sunt programabile, creandu-ti astfel libertatea de a-ti personaliza fiecare tip de specialitate, asa cum doresti tu, exact pe gustul tau.

Un alt element special la acest aparat este capacitatea acestuia de a regla temperatura apei fierbinti pe 3 nivele, este o optiune interesanta atunci cand doresti sa prepari diferite bauturi cu apa calda: ceai, ciocolata calda etc.

La detalii tehnice trebuie sa nu uitam si de „preincalzirea inteligenta”, o caracteristica ce permite prepararea rapida a cafelei imediat ce aparatul a fost pus in functiune.  Asa ca ne-am trezit de dimineata, dam drumul la aparat si avem in cel mai scurt timp posibil cafeaua dorita, fara timpi lungi de asteptare.

Daca ne indreptam privirea spre design, trebuie sa recunoasteti ca vom castiga numerosi adepti. Este un design elegant, clasic, dar care pare ca va ramane mereu cu o nota moderna in exprimarea liniilor sale. Stilul "Cool Nordic Design" combina armonios unghiurile drepte cu suprafetele clare, conferind un aspect atletic. Cand te uiti la un Jura te atrage atentia la detalii, finisajele sunt lucrate cu multa finete, si asta pentru ca Jura a investit doar in materiale de inalta calitate. Design-ul este in mod cert o reusita atunci cand aceasta inca arata de actualitate dupa ani si ani atingere. Castigarea premiilor de design cu renume international reprezinta o confirmare, enumeram aici: Red Dot Design, IF Design.

La finalul micii noastre prezentari, va aducem in atentie, in rezumat cateva puncte de urmarit pentru intretinerea si mentinerea in buna starea a aparatului Dvs. Pentru a va bucura de o cafea perfecta in fiecare zi trebuie sa urmati cateva reguli simple de igiena care se aplica atunci cand vine vorba de lapte, cafea si apa. Automatele Jura au disponibile urmatoarele programe integrate de intretinere. Doar o simpla apasare de buton si avem
Clatire la pornirea si la oprirea automatului
  • Curatare
  • Decalcifiere (filtrul de apa CLARIS de la JURA)
  • Curatare si clatire a sistemelor de lapte
Jura J5 Impressa apare in sectiunea de automate de cafea, din cadrul site-ul Cafemagia.ro

Alege si tu Cafemagia.ro, pentru ca acum gasesti promotii speciale atat la gama de aparate de cafea espresso cat si la produsele de cafea, ciocolata sau ceai.