luni, 2 iulie 2012

Simplu.. .Apasam pe buton... Cappuccino!


Imi doresc sa va atrag atentia asupra noii game - Intelia de la Saeco by Philips. Haideti sa vedem ce e atat de interesant la aceasta gama. Tehnologie de varf, asa cum ne-a obisnuit echipa de specialisti de la Saeco. Dar mai mult decat atat, Saeco ofera ceea ce cautau clientii nostrii de ceva timp. Espressor care sa faca cappuccino in mod automat, doar dintr-o simpla apasare de buton. Bun, dar in piata, exista si alte automate de cafea care fac acest lucru. Da, dar nu la acest raport pret calitate excelent.
Vorbim de un automat de cafea Saeco by Philips, Intelia HD8752/49. 



Si cand prezentam un Intelia trebuie sa punctam acele atuu-ri ce transforma un espressor automat intr-unul de exceptie:
Unitate cappuccinare automata- Simplu, doar dintr-o apasare de buton, si avem lapte inspumat. De retinut- unitatea cappuccinatore poate fi spalata si in masina de spalat vase.
Rasnita de ceramica-  Primul gand ne conduce la ideea de Silentiozitate. Da, asa e. Dar in principal, rasnita de ceramica garanteaza macinarea consecventa cu acuratete pentru orice tip de boabe de cafea, fara a prezenta riscul de supraincalzire a cafelei. Ce inseamna supraincalzirea cafelei, ei bine, un gust aspru, amar, al cafelei.  De altfel, de aceea exista si trepte de rasnire, pentru diverse tipuri de cafea. Dar aici e cu totul o alta poveste, pe care tin s-o detaliez intr-un alt newsletter.
Interfata intuitiva- cod de culori. Afisajul este lat si luminos.Totul devine simplu in utilizarea acestui espresso.
Eficienta energetica.  Pentru ca ne straduim cu totii sa initiem campanii ecologiste, e demn de mentionat ca Saeco a implementat aceasta caracteristica pentru toate automatele de cafea. Consumul este mai mic de 1 W pe ora in modul stand-by. Aparatul intra in mod automat in modul stand-by, economisind resurse si bani.
Functie de pre- preparare, pentru accentuarea aromei. In fapt este o preinfuzare a cafelei, o umezire a pastilei de cafea rasnita.
Cantitate si concentratie ajustabila. Acopera toata plaja de iubitori de cafea, de la cei care prefera o cafea ristretto pana la cei care prefera o cafea mai delicata.
Intotdeauna voi recomanda cu caldura aparatele de cafea Saeco by Philips, de aceea va spun ca trebuie sa luati in consideratie promotia lunii iunie a automatului de cafea espresso HD8752/49. Cumpara espressorul, iar noi iti dam cadou un robot de bucatarie!