miercuri, 9 aprilie 2014

Iubesc diversitatea!


Ma numar printre cei care inca de la inceput au fost deschisi la ideea de cafea ambalata in capsule. Mi s-a parut o metoda prietenoasa. Mai ales in cazul acelor persoane, care nu urmaresc sa-si consume timpul in aflarea gradului potrivit de macinare, in gasirea modului de tasare perfect a cafelei macinate in cupa etc. Simplitatea in utilizarea unui aparat espresso este reconfortanta! Parfumul imbietor a unei cafele de calitate iti asigura dimineti savuroase. Si aici trebuie sa punctam in mod deosebit acele branduri de renume din industria cafelei care folosesc sistemul de capsule, precum Lavazza, Illy, Tchibo etc.

Dar mai mult decat atat. Voi marsa in promovarea acelor branduri care iti acorda dreptul la diversitate, printr-o oferta bogata de cafea capsule. Nu vreau doar o cafea 100% arabica! Vreau blenduri diferite, vreau sa gust si sa savurez cafea din toate punctele geografice insemnate ale lumii cafelei. Da! Recunosc deschis ca iubesc ideea de diversitate. Spre exemplu, pentru mine orice brand de cafea are un mare plus daca reuseste sa introduca sortimente de cafea de origini in paleta lor de produse. Aceasta situatie se traduce in conceptia mea printr-o atenta grija fata de diversitatea blendurilor de cafea. Pentru ca sunt diferente! De aroma, de aciditate si nu ultimul rand de intensitate.

Si atunci merita sa descoperi noile sortimente de cafea Tchibo Cafissimo! Avem o calatorie de facut din India, pana in Brazilia, sarim un pas pana in Columbia, nu parasim zona si incercam un alt blend alt cafelei originare din America Centrala, din zona padurilor tropicale, mai exact din Guatemala. Iar excursia noastra nu se opreste doar aici pentru ca vrem sa ne bucuram si de o cafea din torida Etiopia. Lasa-te si tu sedus de propunerea noastra si descopera cafelele de origini de la Tchibo Cafissimo!

Intra acum pe site-ul Cafemagia.ro si afla toate promotiile Tchibo din perioada sarbatorilor de Paste!