luni, 13 mai 2013

Tchibo Cafissimo Compact- Varietate si culoare!


Cafemagia.ro, magazin online specializat in vanzarea de espressoare si produse conexe, va dezvaluie noile promotii de Paste.

 Si sa ne oprim privirea asupra noului aparat de cafea de la Tchibo, aparat dedicat sistemului de capsule Cafissimo. Prima impresie...Imi place! Este delicat si elegant, si se potriveste perfect in bucataria mea. Este rosu colorat, dar pentru doritori avem si pe alb, sau pe negru.

Acum, lasand la o parte aspectele atat de atragatoare ale designul sa vedem si cu ce vine nou acest aparat de cafea. Sistemul de presiune al aparatului ne permite sa ne jucam cu sortimentele de cafea, puse la dispozitie de Tchibo. Sa detaliem un pic. Cafissimo Compact Tchibo iti da posibilitatea sa faci un espresso cremos, dar  te lasa sa te bucuri si de o cafea tip filtru. Si totul e foarte simplu. Aparatul are trei butoane centrale ce corespund variatelor specialitati de cafea. Regland astfel presiunea de la 3 bari pana la 15 bari, aparatul iti garanteaza caracteristicile fiecarui tip de cafea dorit.

Gama de sortimente oferite de Tchibo prin intermediul site-ului nostru Cafemagia.ro, pentru acest aparat este foarte diversa, enumeram: Tchibo Espresso Kraftig, Tchibo Cafe Crema Vollmuding, Tchibo Cafe Decofeinizata, Tchibo Cafe Crema Mild, Tchibo Espresso Mild, Tchibo Espresso Elegant, Tchibo Espresso Decofeinizata, Tchibo Cafe Mild. 

Sa nu finalizam accentul nostru asupra descrierii tehnice, fara a remarca: simplitatea utilizarii unui astfel de aparat pe capsule este incantatoare pentru un iubitor de cafea. Dar capacitatea de a produce un espresso adevarat este definitoarie in aceasta lume a cautatorilor de calitate. Iar Tchibo indeplineste acest deziderat!

Un alt element interesant ce iese in evidenta la acest aparat, este rezervorul de capsule folosite. Capacitatea acestuia este ideala pentru 8 capsule. Un plus de confort este adus si de picuratorul, atasat, ceea ce permite o mai buna intretinere a aparatului.

Iar pentru aceia care vor sa se bucure de toata paleta de accesorii  si care vor sa transforme un mic colt  din bucataria lor intr-o micuta cafenea va recomandam sa accesati Cafemagia.ro. Veti gasi minunatul aparat pentru inspumare lapte de la Tchibo, cu performante remarcabile, cescute si canute superbe pentru cafeaua espresso, precum si alte surprize frumoase.

Participa si tu la promotia lunii iunie! Cumpara 38 de cutii cafea capsule Tchibo si primesti gratuit un espressor!