luni, 1 martie 2010

Ma pregatisem deja cu un alt articol. Imi facusem temele. Gasisem un subiect incisiv. Dar schimbare de plan.
In asteptarea unei mult dorite adieri de primavara, fac si eu precum cei care cheama ploaia, numai ca eu incerc sa chem soarele. Asa ca am sa abordez un subiect frumos si insorit - cadouri de Martisor.
Va invit la plimbare, la o plimbare virtuala prin site-ul Cafemagia.ro. Haideti sa cautam impreuna idei sclipitoare pentru cadouri de Martisor.

Noul espressor de la Ufesa CE 7140
Iubesc produsele de la Ufesa. E unul din brandurile cele mai competitive ca pret pe piata romanesca.Elegant si totusi alura futurista, asa se recomanda Ufesa CE 7140. Un espressor manual, ce merge cu cafea macinata, dar si cu pastile.

Cescutele de colectie de la Illy
Recunosc ca astept cu o arzatoare curiozitate sa descopar ce artist a mai fost ales de Illy pentru a desavarsi adevarate exprimari artistice pe o cescuta de cafea. Ah, dar nu vreau sa ma exprim pretentios. Vreti sa impresionati de 8 Martie? Simplu! Alegeti un set de cescute semnatura Almadovar, iar cafeaua de dimineata va deveni un ritual special.

Espressorul automat de cafea ECAM 23.210.W
Iar pentru cadouri din lista "cu bugete mari" recomandarea mea se indreapta spre ultima aparitie din piata. Ce este special la ECAM 23.210.W? Ei bine, avem spre expunere unul dintre cele mai compacte espressoare din lume. Ideal pentru bucatariile moderne, acest espressor iti permite preparea oricarui tip de cafea doar prin apasarea unui buton.

O primavara insorita!