miercuri, 11 ianuarie 2012

Surprize minunate anul 2012 aduce!

Fiecare an este privit de noi cu emotie. Cautam sa surprindem cele mai interesante aparitii din lumea cafelei si sa vi le supunem atentiei. Iata numai cateva nume care aduc un suflu nou: Saeco, Ascaso, Choconut sau Jura.

Anul acesta vom descoperi impreuna ce inseamna aparatele cu suflet. Ascaso! Retineti! Un nume in lumea espressoarelor, care se distinge prin modul de fabricatie. Poate ca niciodata espressorul n-a atins punctul in care se poate numi o adevarata piesa de arta. Toata gama de aparate este creata manual, artizanal. Culori puternice, design clasic, dar mereu la moda. Espressoarele Ascaso sunt destinate pentru aceia care iubesc cafeaua si care doresc sa descopere frumosul si calitatea in forma sa pura de exceptie.

Si pentru ca e iarna, iar acum e timpul sa savuram o ciocolata fierbinte delicioasa, va facem cunostinta cu brandul Choconut. Produsele sale se caracterizeaza prin rafinament si savoare. Choconut va imbie cu ciocolata fina, cremoasa cu nuante variate de scortisoara, portocale, mar.

Saeco! Mereu inovativi! Introduc si pe piata romaneasca aparatul Intelia, espressor automat de cafea ce face cappuccino in mod automat. Un aparat de cafea pentru bugetul mediu, dar cu performante excelente.

Si stati pe aproape, pentru ca suntem siguri ca si marele producator elvetian de automate de cafea, Jura, o sa ne pregateasca surprize in acest an. Cand spui Jura te gandesti la rafinament, cafeaua perfecta, performante sclipitoare, inovatie. Jura te atrage prin designul sau: linii indraznete, aspect compact, culorii vii sau nuante de argintiu clasic si elegant. Jura este castigator a celor mai prestigioase premii precum Design Plus, Red Dot Design, IF Product Design Award. Si nu numai design, tehnologia Jura atinge nivelul State of the art. Am certitudinea ca atunci cand recomand un automat de cafea Jura, clientul se va bucura de cafeaua perfecta. Completand paleta de bauturi tip espresso Jura ofera posibilitatea clientului ca printr-o simpla apasare de buton sa se bucure si de cappuccino, latte machiatto, sau caffe latte. Adaugam ca la aceste espressoare procesele de curatare si decalcifiere se fac automatizat.
Va asteptam si anul acesta cu multa bucurie!